FENERBAHÇE TURU ZORA SOKTU
Fenerbahçe oynadığı futbol ve aldığı 2-0'lık yenilgi ile hayal kırıklığı yarattı. Aykut Kocaman'ın ilk 11 tercihi de çok eleştirildi. Rövanş çok zorlu geçecek. Fenerbahçe'nin turu geçebilmesi için 3 farklı galibiyet alması gerekiyor. 2-0'da maç uzatmaya gider. Yenilgi, beraberlik, 1 farklı galibiyet veya gollü 2 farklı galibiyetler (3-1, 4-2 gibi) halinde Sarı-Lacivertliler Avrupa Kupası'na veda edecek.

FENERBAHÇE'DE İMZALAR ATILIYOR
15.30 Takıma katılan Mauricio Isla, Giuliano Victor de Paula ve Roberto Soldado'nun imza törenleri ve basın toplantılarının gerçekleştirileceği dün duyurulmuştu. Üç futbolcunun katılacağı imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek 

PETER BOSZ'DAN EMRE MOR AÇIKLAMASI
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Bosz:"Emre'nin Inter'e transferi son anda gerçekleşmedi. Bunun ne Borussia Dortmund ne de Dembele'nin durumu ile bağlantısı var" dedi. 

SÜPER LİG'DE İKİNCİ HAFTA MESAİSİ BAŞLIYOR
21:45 Kasımpaşa-Beşiktaş 

GALATASARAY ANKARA YOLCUSU
18.30 Sarı-kırmızılılar Osmanlıspor maçı hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
21.30 Kayserispor maçıyla Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılılar bugün Başkent'e gidecek. 

YENİ MALATYASPOR'DA İMZA
Evkur Yeni Malatyaspor'un Arjantin'in River Plate takımından 3+1 yıllığına anlaşma sağladığı Ekvadorlu milli futbolcu Arturo Mina, sağlık kontrollerinin ardından akşam saatlerinde resmi sözleşmeyi imzalayacak.

ARDA TURAN'DAN BARCELONALILARA DESTEK
Barcelonalı futbolcu Arda Turan, Barcelona'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı.
"Birlik olma vakti" diyen yıldız oyuncu, "Dualarım hayatını kaybedenler ve onların aileleriyle" mesajını paylaştı.

TFF 1. LİG
19.45 Denizlispor-İstanbulspor
21.45 Manisaspor-Samsunspor

12 DEV ADAM İSRAİL YOLCUSU
Ay sonunda başlayacak Avrupa Şampiyonası için hazırlıkların son aşamasına gelen Basketbol Milli takımı özel bir turnuvaya katılmak üzere bugün İsrail'e gidecek.
11.00 Basketbol Milli Takımı İsrail'e gidiyor 

U-17 MİLLİ TAKIMI İNGİLTERE ÖNÜNDE
Milli Takım bugün Saınt Georges Park Turnuvası'nda ev sahibi takım önüne çıkacak.

GÖZLER LA LİGA ve BUNDESLİGA'DA
İspanya futbol lig'i bugün oynanacak ilk hafta maçıyla start alacak. Sezonun ilk maçında Leganes'in konuğu Deportivo Alaves olacak.
Bundesliga'da da geçen yılın şampiyonu Bayern Münih-Bayern Leverkusen ile karşı karşıya gelecek.

ESKİ MİLLİLER HÜKÜMLÜLERLE BULUŞUYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa hazırladığı projenin bugünkü bölümünde eski milli futbolcular Eskişehir'de hüküm giymiş mahkumlarla biraraya gelecek.