DÜNYA'DA BEŞİKTAŞ BAYRAMI
Gaziantepspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte Beşiktaş'ta başlayan kutlamalar Avrupa ve Dünya'ya sıçradı. Edirne'den Avustralya'ya kadar tüm Beşiktaş sabahlara kadar mutlu sonu kutladılar. Yönetim Osmanlıspor maçında da yeni etkinlikler düzenleyecek.

LİGİN 34. VE SON HAFTASININ MAÇ PROGRAMI AÇIKLANACAK

HAFTANIN KAPANIŞ MAÇI
33. hafta 20.00'de başlayacak Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray maçı ile tamamlanacak

BURSASPOR AĞLIYOR
Lig'in beşincişampiyonu inanılmaz bir düşüşle küme düşme potasınüa kadar geldi.Son altı maçtır kazanamayan Yeşil-Beyazlılar hayati maçta evinde Gençlerbirliğine yenildi. Artık gözler Trabzonspor-Bursaspor maçına çevrildi. Bir başka tehlike bölgesindeki takım olan Rizespor, A.Alanya'yı evinde yenerse kümede kalacak. Bursaspor'a ise beraberlik daha yetmiyor.

FENERBAHÇE SON 26 YILIN EN KÖTÜ İÇ SAHA PERFORMANSINI SERGİLEDİ
Hollandalı teknik adamlar sarı-lacivertlilere başarı getirmiyor. 26 yıl önce Guus Hiddink yönetimindeki kötü performansını bir başka Hollandalı teknik adam Dick Advocaat da yineledi. Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor'la sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, son 26 yılın en kötü iç saha performansıyla sezonu tamamladı.
Bu sezon Kadıköy'de 17 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik, 3 yenilgi alan Fenerbahçe, seyircisi önünde rakiplerine 21 puan kaptırdı.

FUTBOL - TFF 1. Lig Play Off  yarı final rövanş maçları
19.00 Eskişehir-Giresun (ilk maç 3-3)
21.30 Boluspor-Göztepe (ilk maç 0-2)

BASKETBOL - Play Off yarı final serisi ilk maç
20.00 Fenerbahçe-Darüşşafaka Doğuş (Ülker Sports Arena)

KENAN SOFUOĞLU'DAN ÜST  ÜSTE ÜÇÜNCÜ ZAFER
İngiltere'de düzenlenen Dünya Supersport Şampiyonası Donington yarışında Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu, damalı bayrağı ilk sırada gördü. Sezonun altıncı mücadelesinde üçüncü zaferini elde eden Sofuoğlu, zirve yarışında rakiplerine şans tanımadı.