2011 FIBA Avrupa şampiyonası hazırlıklarına Bormio’da devam eden A Milli Takım, kampın 6. gününde de çift idman yapıyor.
A Milli Takım, 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğü Bormio kampındaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ay - yıldızlılar günün ilk antrenmanını bu sabah kondisyoner Ozan Şirikçi yönetiminde yapılan atletizm idmanıyla gerçekleştirdi.
A Millilerin kampına önceki gün katılan milli pivot Ömer Aşık takımla birlikte çalışmalara başlarken, sakatlığı bulunan Semih Erden de bugün İtalya’ya gelerek Ay - Yıldızlıların hazırlıklarını yerinde takip etti.
12 Dev Adam, günün ikinci antrenmanını ise yerel saatle akşam 18.00’e başantrenör Orhun Ene ve antrenörler Nihat İziç ile Alaeddin Yakan yönetiminde yapacak. İdmanda hücum ve savunma düzenleri üzerinde durulacak.
Öte yandan A Milli Takım’ın dün akşamki çalışmasında sakatlanan ve Takım Doktoru Tahsin Beyzadeoğlu’nun muayenesi üzerine ön çapraz bağlarında bir sorun olmasından şüphelenilen Kerem Gönlüm’ün bugün MR’ı çekilecek. Tecrübeli oyuncunun yerel saatle 17.00’de çekilecek olan MR’ının sonuçlarının TSİ 20.00’de netlik kazanması bekleniyor.