Beşiktaş'ın yeni transferleri Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes dün özel uçakla İstanbula getirildi. Kartal'ın yeni yıldızlarının uçağı, sis nedeniyle yaklaşık 3 saatlik bir rötarın ardından İstanbul'a inebildi.

Yeni transferleri Lizbondan İstanbula getiren uçağın pilotu Atatürk Havalimanı Kulesiyle yaptığı konuşmalarında uçakta Beşiktaşın yeri transferlerinin olduğunu söyleyerek bir an önce inmek istediklerini belirtti. Pilot, şakayla karışık Atatürk Havalimanı Trafik Kontrol Merkezindeki kontrolöre öTamam hocam biraz acele edelim.

Beşiktaş'ın futbolcularını getiriyoruz. Çarşı kızar sonra valla şeklindeki esprili tavrına kule de ayak uydurunca sempatik bir ortam yaratıldı.

Beşiktaşlı taraftarlar dün saat 14.30da yeni transferlerini beklerken Atatürk Havalimanında olaylar çıkmıştı. Lizbon'daki kötü hava şartları nedeniyle İstanbul'a beklenenden yaklaşık üç saat gecikmeli gelen ve içinde Beşiktaşın yeni transferlerini taşıyan uçağın pilotu İstanbul Atatürk Havalimanına iniş yaklaşması yaptığında kuleyle yaptığı konuşmalar güldürdü.

Atatürk Havalimanında taraftarların terminal içerisine girmek için güvenlik kuvvetleriyle tartışması ve havalimanın çıkış kapılarına zarar vermeleri kameralara yansırken adeta olayları hisseden pilot kuleyle temasa geçerek acele inmek istediklerini söylemesi dikkat çekti. Kule ve Pilot arasında konuşmalar şöyle geçti: Pilot: Hocam RNAV star bitti, Karadeniz'e doğru ilerliyoruz.

Kontrolör: Tamam önünüzde trafik var şimdi, döndüreceğim sizi.

Pilot: Tamam hocam biraz acele edelim. Beşiktaş'ın futbolcularını getiriyoruz. Çarşı kızar sonra valla !..

Kontrolör: Anladım hocam (gülerek)