ADANA Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, "2'si yabancı 4 oyuncu daha transfer edeceğiz. Hedefimiz önce takım olmak ve ligdeki ilk on takım arasında yer almak" dedi.
TFF 1'inci lig takımlarından Adana Demirspor, Bolu'nun Karacasu beldesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi lacivertli takım, sabah teknik direktör Giray Bulak nezaretinde  yaptığı antrenmanda taktik çalışması yaptı. Bulak, antrenman boyunca oyuncularına direktifler verdi. Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu da Bolu kampına gelerek takımının çalışmasını izledi.
Bolu kampının istedikleri gibi gittiğini söyleyen Başkan Gökoğlu, "Şu an herhangi bir sorun yok. Takımda eksik olan noktalarımız var. İnşallah onları da tamamlayacağız. Transferde yüzde 80’lere ulaştık. İnşallah o yüzde 20'lik olan eksiğimizi de tamamlayıp şu 3 gün içerisinde hazırlık maçlarını tamamlayarak lige başlamak istiyoruz. Takıma 4 transfer daha yapacağız. Bunun 2'si yabancı olacak, 2 tane de yerli oyuncu alacağız. Beklediğimiz ve görüştüğümüz oyuncular var. Taraftarımızın da beklediği santrafor mevkiine oyuncu alacağız. Bu mevki içinde 3 oyuncu ile görüşüyoruz. Bu oyunculardan büyük ihtimalle ikisi olacak" diye konuştu.
Başkan Gökoğlu, yerli oyuncuları Süper Lig'den tranfer edeceklerini açıklayarak şöyle konuştu:
"Bu oyuncuların da takıma katılmasıyla birlikte kadromuzu tamamlamış olacağız. Bu transferlerle de taraftarımızı memnun etmiş olacağız. Benim hedefimde ilk önce bir takım olmak var. Biliyorsunuz yeni bir takımız. Eski takımdan futbolcu elimizde yok. Hepsi gitti. Yeni bir takım oluşturduk. Adana Demirspor hiçbir zaman hedefsiz olmadı. Sezon içerisinde de belli olacak. Şimdiden kesin bir şey söylemek zor. Her aslanın gönlünde yatan, her Demirsporlunun gönlünde yatan tabii ki final vardır. İlk on takım arasında olmak istiyoruz."

FOTOĞRAFLI