Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/ MANİSA, () - SPOR Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 90+5. dakikada yediği golle 1-0 yenilen Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek, hakem Volkan Bayarslan'a tepki gösterdi.
Müsabakaya 4 uzatma dakikası eklendiğini, ancak 90+5. dakikada gol yediklerini belirten Özdilek, "Bu neyin uzatması anlayamadım. Son 3 haftadır hakem hatalarıyla boğuşuyoruz. Volkan Bayarslan'a, 1 yıldır Süper Lig maçı verilmiyor. Doğa'ya yanlışlıkla gösterdiği kırmızı kart, bu karşılaşmayı değerlendirmeye yeter" dedi.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise Mehmet Özdilek'in sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Köşe vuruşundan önce dördüncü hakem müsabakanın bittiğini söyledi, ancak Volkan Bayarslan sanırım korner atıldıktan sonra son düdüğü çalmak istedi. O pozisyon da golle sonuçlandı" yorumu yaptı.
Uzatmada gelen 3 puanın bir teknik adam için en güzel galibiyet olduğunu dile getiren Arslan, "Santrası olmayan bir gol attık. Zemin yenilenmesine rağmen iklim şartları nedeniyle çok sertti. Bir an önce Fenerbahçe deplasmanından zaferle dönmek için çalışmalarımıza başlayacağız" diye konuştu.