Fenerbahçe Kaptanı Alex De Souza, Spor Toto Süper Lig'de kazandıkları galibiyetlerin Başkan Aziz Yıldırım'a moral verdiğini söyledi.
    Puma Faastest etkinliğine katılan yıldız oyuncu, burada basın mensuplarının gündemle ilgili konularını cevaplandırdı.
    Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasının beklentilerinden oldukça iyi geçtiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Yoğun bir maç trafiği yaşadık. Bu yoğunluktan dolayı bazı sakatlıklar oldu. Ama yinede ilk 5 hafta istediğimizden iyi geçti. Takımın havası oldukça iyi. Futboldan uzak olduğumuz dönemlerde kötü şeyler yaşadık. Artık futbola döndük herşey iyi gidiyor." diye konuştu.
Alex, yoğun maç trafiğine rağmen fazla sakatlık olmaması için teknik heyetü ve futbolcular olarak gerekli önlemleri aldıklarını kaydetti.

    KAZANDIĞIMIZ MAÇLAR BAŞKAN'A MORAL VERİYOR
Dün şike soruşturması nedeniyle Metris Cezaevi'nde bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden yıldız oyuncu, "Uzun bir aradan sonra başkanımızı gördüm. Kendisi oldukça zor zamanlar geçirdi. Kendisinin oldukça güçlü bir duruşu var. Aldığımız sonuçlar başkana moral veriyor." diye konuştu.
    Alex, A Milli Takımın akşam Azerbaycan ile oynayacağı karşılaşma içinse şunları söyledi:
"Bu akşam sahaya çıkacak bütün futbolculara başarılar diliyorum. Türkiye-Azerbaycan'ı yenecektir ama bu sonuç tabiki yetmeyecektir. Almanya-Belçika maçı da önemli. Ben Almanya'ın Belçika'yı yeneceğine inanıyorum. Tüm takıma en iyi dileklerimi gönderiyorum. İnşallah kazanırlar ve finallere gideler."