ADANASPOR'dan kaleci Tolgahan Acar'ı renklerine bağlayarak son transferini gerçekleştiren Altınordu'da 1 numara rekabeti kızışacak.
Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın, "İlk üç hafta kalemizi Evren koruyacak" açıklamasının ardından takıma dahil edilen Tolgahan, teknik heyetin gözüne girip, eldivenleri devralmak için ter dökecek. Altınordu'nun üst üste sahasında oynayacağı Osmanlıspor ve Denizlispor maçlarında kale, yine Evren'e emanet edilecek.
Sezon öncesi Adanaspor'un U-21 takımıyla idmanlara çıkan Tolgahan'ın henüz hazır olmadığını belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Tolgahan'ın kariyeri belli, takıma katılmasıyla kalede rekabet üst seviyeye çıktı. Evren'in performansından memnunuz. Kim iyiyse formayı o giyecek" dedi.
Altnordu'nınr cumartesi günü Akhisar Belediyespor'la oynayacağı hazırlık maçı öncesi iyileşen Ozan ve Muhammet takıma katıldı. Hastalanan Yusuf Abdioğlu ise bugünü dinlenerek geçirdi.
TOLGAHAN KİMDİR?
Futbola Adanaspor’da başlayan, bir dönem Gaziantepspor’da da görev yapan Tolgahan Acar, bugüne kadar Süper Lig’de 6, PTT 1'inci Lig’de 112, TFF 2'nci Lig’de 25, 3'üncü  Lig’de ise 28 defa sahaya çıktı. 28 yaşındaki file bekçisi geçen sezon Adanaspor'da 14, yarım sezon kiralık oynadığı Göztepe'de ise 20 karşılaşmada görev aldı.

FOTOĞRAFLI