Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, kulübün hissedarlarından Miguel Angel Gil'in Türkiye'ye transfer için değil sponsorluk anlaşması için gittiğini söyledi.
 
Dün futbol medyasında hareketli saatler yaşanmasına neden olan Atletico Madrid'in Arda Turan için Galatasaray ile masaya oturduğu iddiası en yetkili ağız olan Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo tarafından yalanlandı.

Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'nin görüştüğü Cerezo, kulüp hissedarı Miguel Angel Gil'in transfer için değil, THY ile sponsorluk görüşmeleri için Türkiye'ye geldiğini açıkladı.

Cerezo, Arda için 12,5 milyon avro teklif edildiğine dair haberlerin yapıldığını öğrenince, "Ne? 12.5 milyon euro mu? Bizim Arda'ya bırakın o rakamı, 3 milyon euroyu bile veremeyiz. Daha ligdeki konumuz ne olacak, onu bile bilmiyoruz. Avrupa kupalarına gidecek miyiz, kesinleşmedi. Her şey netleşecek ki oturup transfer planları yapalım. Size bir kez daha tekrarlıyorum, Atletico Madrid'de Arda'nın konusu hiç geçmedi..." dedi.

Arda için aylar öncesinde Miguel Angel Gil tarafından gönderilen teklif mektubu sorulan başkan, "O teklif mi? O teklif bir dosta iyilik içindi. Arkadaşımız Mendes böyle bir şey istedi. Biz de yazdık. Arda'ya tekliften çok bir iyilik yazısı diyebilirsiniz," şeklinde cevap verdi.