Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (ASKF) Gaziantepspor’a destek geldi. Pazar günü oynanacak olan Orduspor karşılşamasının kırılma maçı olduğunu belirten ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, tüm Gaziantepliler’in maça gelerek Gaziantepspor’a destek olmalarını istedi.
    Kamil Ocak Stadı’nda Pazar günü sat 13.00’da oynanacak Gaziantepspor - Orduspor maçında, Gaziantepspor’a destek olmak için federasyon yönetimi olarak maça gideceklerini söyledi. Maçı olmayan amatör kulüpleri de maça götürmek için girişimde bulunacaklarını vurgulayan ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, şöyle konuştu:
    “Gaziantepspor bu sezon kötü bir süreçten geçiyor. Ligin bitimine kısa bir süre kaldı. Puan cetveline baktığımızda tehlikeyi hissetmeyi bırak, tehlikenin içindeyiz. Gaziantepspor’u bu durumdan kurtarmak hepimizin görevi, kent olarak elimizi taşın altına koymak zorundayız.
    Süper Lig’de en uzun süre kalan takımlardan birisi olan Gaziantepspor’un Bank Asya 1. Ligi’ne düşmesi hepimizi üzer, aynı zamanda Gaziantep’te küme düşer. Marka şehrin, marka takımı olan Gaziantepspor Süper Lig’deki varlığını devam ettirmeli. Ettirmesi içinde kalan maçlarını kazanması gerekiyor. Bu maçlardan biriside Orduspor karşılaşması. Bu pazar işimizi, pikniğimizi bir tarafa bırakıp, Kamil Ocak Stadı’nda Gaziantepspor’un yanında olmalıyız. Taraftarlarında desteğiyle Gaziantepspor bu sıkıntıdan kurtulacaktır. Yeterki desteğimizi eksik etmeyelim.”