Hasan DÖNMEZ / KONYA, () - ATİKER Konyaspor Başkan Yardımcısı Güven Öten, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Shakhtar Donetsk, Braga ve Gent eşleşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Güven Öten, ilk defa Avrupa Kupalarına’na katıldıklarına dikkati çekerken şunları söyledi:
"Bu bizim için en büyük gurur. Yıllardır böyle bir kulvarda olmamızı çok istedik ama bu sene nasip oldu. Önemli olan en iyi şekilde hem ülkemizi, hem Konyamızı, hem de Konya taraftarının en iyi şekilde temsil etmek. Şanslı bir kura olduğunu düşünüyorum. Kolay değil muhakkak. Kendi gruplarında güçlü takımlar. Ama genel olarak baktığımızda güzel ve şanslı bir kura çektiğimize inanıyorum."
Kazanmanın ruh ve gönül işi olduğunu belirten Güven Öten, bunun Atiker Konyaspor için ilk tecrübe olacağını vurgularken şöyle devam etti:"
"Kendi evimizde oynayacağımız 3 maç için gerçekten çok ümitliyiz. Rakiplerimizin o gücü beklemediklerini düşünüyorum. Evimizdeki maçları alabileceğimize inanıyorum. 2 takımı eleyebileceğimiz inancındayız. Bu bir ruh ve gönül işidir. Atmosfer ve şartlara göre oyuncularımıza ve ekibimize fazlasıyla güveniyoruz. Çünkü o güç ve ruh oyuncularımızda var. Rakiplerimize genel olarak baktığımızda Konyaspor’un yenebilecek güce ve kuvvete sahip olduğuna iniyorum."

FOTOĞRAFLI