Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Bursaspor camiasına geçmiş olsun dileklerini ileterek, şunları kaydetti: '' Bursaspor Kulübü ve Türk futboluna yıllardır maddi ve manevi bütün fedakarlıkları esirgemeyerek hizmet veren Sayın Başkan İbrahim Yazıcı ve arkadaşlarının, Türk adaleti karşısında gerekli açıklama ve bilgileri vereceklerine inancımız tamdır.

Kulüpler Birliği Vakfı olarak destek verdiğimiz Bursaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi de iletiyoruz.'' YAZICI'NIN HASTANEDE MÜŞAHEDE ALTINDA TUTULMASINA DEVAM EDİLİYOR Bursaspor ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın hastanede müşahede altında tutulmasına devam ediliyor.

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan ve muayene için götürüldüğü Çekirge Devlet Hastanesinde tansiyonu yükseldiği gerekçesiyle müşahede altına alınan Yazıcı, burada tek kişilik odada tutuluyor.

Yazıcı'nın, kendisini iyi hissetmesinin ardından savcılık tarafından ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Bu arada, Başkan İbrahim Yazıcı'nın eşi Ayşen ve oğlu Serkan Yazıcı da Çekirge Devlet Hastanesine gelerek, yetkililerden sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Serkan Yazıcı, hastane bahçesinde bekleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının daha önce iki kez kalp ameliyatı geçirdiğini, bu nedenle durumunun çok iyi olmadığını söyledi.

Doktorların bu nedenle babasını müşahede altında tuttuklarını belirten Yazıcı, ''Doktorlar, babamın savcılığa gitmesinin sakıncalı olduğunu söylüyor. Ama kendisini gitmek istedi. Hatta bu konuda hastane yönetimine imzalı kağıt bile vermeyi istedi'' dedi.