BEKLENTİNİN ALTINDA SEYİRCİ
BALIKESİRSPOR'un Kasımpaşa ile oynadığı kritik maça ilgi beklenilenin altında oldu. 15 bin 800 seyirci kapasiteli Atatürk Stadı'nda büyük boşluklar dikkat çekti.
TEKSAS TRİBÜNÜ DE DOLMADI
Balıkesirspor'un en ateşli taraftar grubu 10'Kolikler'in olduğu Teksas Tribünü bu kez dolmadı. Konuk takım taraftarları için kale arkasında ayrılan tribünler de boş kalırken, müsabakayı yaklaşık 2 bin futbolsever izledi.
TRİBÜNE ÇAĞIRDILAR
Kırmızı beyazlı renklere sevdalı 10'Kolikler karşılaşma öncesi, "Bizler inandık, siz de inanın" tezahüratı ile futbolcuları tribüne çağırıp galibiyet sözü istedi. Kaptan Gökhan Ünal ve arkadaşları taraftarların isteğini kırmadı ve hep birlikte tribünleri selamladı.
VA VE BELEDİYEB BAŞKANI MÜSABAKAYI İZLEDİ
İki kulübün yöneticileri protokol tribününde müsabakayı izlerken, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da kırmızı-beyazlıları yalnız bırkakmadı. Yaman ile Uğur, başlama düdüğü öncesi yöneticilere centilmence bir doksan dakika dileğinde bulundu.
BURAK OYNADI
Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, İsmail Ertekin döneminde kadroya girmekte zorlanan Burak Çalık'a ilk 11'de görev verdi. Özdeş, tecrübeli Alanzinho yerine de Vargas'a şans tanıdı. Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Andre Santos, idman eksiği yüzünden kadroya alınmadı.
2 TAKIMDA DA EKSİKLER VARDI
EV sahibi takımda sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatan Nuno Coelho ile sarı kart cezalısı Jabbie yoktu. Kasımpaşa'da ise sarı kart cezalısı Andre Castro ve Ryan Babel'inh yanı sıra sakatlığı süren Adem Büyük oynamadı.
GÜNDÜZ MAÇINA RAĞMEN STAT IŞIKLARI YAKILDI
Balıkesirspor'un bu sezon iç sahada oynadığı ilk gündüz maçında Atatürk Stadı'nın ışıklarının sürekli yanması dikkat çekti. Havanın kapalı olmasını göz önüne alan stat yetkililerinin, yayıncı kuruluşunda isteğiyle ışıkları yaktığı öğrenildi.