SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, 4-1 kaybettikleri Bursaspor maçını değerlendirirken, "Êksiklerimizi ve iyi yönlerimizi görme imkanı bulduk. Bizim için iyi bir prova oldu" dedi.
Takımına 1 forvet ve 1 kenar oyuncu alınması gerektiğini dile getiren Mustafa Çapanoğlu, "Teknik heyet olarak bu konudaki raporumuzu yönetim kurulumuza sunduk. Transfer komitesi belirtilen mevkilerde oyuncu alınması konusunda çalışmalara başladı. Transfer sezonu bitene kadar bu transferleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yarın sahamızda PTT 1'inci lig takımlarından Antalyaspor'la da hazırlık maçı oynayacağız. Sezon açılışına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz."
ONUR BEKTAŞ TRANSFERİ
Bu arada Bandırmaspor, bugün Kırklarelispor’dan Onur Bektaş’ı transfer etti. Bandırmaspor’un kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Onur Bektaş, 2 yıllık sözleşmes yaparken şunları söyledi:
"Hedefleri olan bir takımda oynayacak olnayacağım için mutluyum. Bundan sonraki süreçte enerjimi Bandırmaspor’un başarı için harcayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bandırmaspor’un kuruluşunun 50'inci yılında taraftarlarımıza ve yönetimimize şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni arkadaşlarımızla birlikte yapacağız."
Bandırmaspor sportif direktörü Serdar Samatyalı’da yaptığı açıklamasında, "Teknik heyetin hazırlık kampı ve hazırlık maçları sonrasında bazı mevkilere yeni transferlerin yapılması konusundaki raporu sonrasında Kırklarelispor’dan Onur Bektaş’ı takımıza transfer ettik. 1 Eylül 2014 tarihinde sona erecek transfer sezonunun bitimine kadar takıma belirlenen mevkilerde iki oyuncuyu daha kazandırmamız söz konusu. Bununla ilgili transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI