Ödül töreninde bir konuşma yapan Bank Asya Genel Müdürü Abdullah Çelik, 2008 yılının başından beri Bank Asya olarak futbola büyük destek sağladıklarını belirterek, "3.5 yıl geride kaldı. Bank Asya Ligi‘nin marka değerinin yükselmesi için çaba harcadık. Bu yatırımların karşılıksız kalmadığını görüyoruz. Bank Asya 1. Lig‘e hem maddi hem manevi destekler veriyoruz. Bir sezon geride kaldı. Spor Toto Süper Lig‘e yükselenleri bir üst lige uğurluyoruz. Yeni gelen üç takıma da hoş geldiniz diyoruz." diye konuştu.

BANK ASYA GENEL MÜDÜRÜ ÇELİK: BAŞARILI BİR SPONSORLUK OLDU
Genel Müdür Çelik, Bank Asya Ligi‘ne sponsor olarak başarılı bir çalışmaya imza attıklarını ifade etti. Çelik, "Süper Lig‘in altında yeni bir lig oluşturduk. Takımları amatör ruhla destek veriyoruz. Bunun yanında Anadolu‘daki girişimcilere esnaflara destek vereceğiz. Gelecek takımlarımızın yanında olacağız. Takımlarımızı desteklemeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

11 KATEGORİDE ÖDÜL DAĞITILDI

Ödül gecesinde, toplam 11 kategoride ödül verildi. Ödül verilen kategoriler şöyle:

Yılın Takımı: Mersin İdman Yurdu, Samsunspor.

Yılın Teknik Direktörü: Nurullah Sağlam (Mersin İdman Yurdu), Hüseyin Kalpar (Samsunspor).

Yılın Futbolcusu: Adem Büyük (Mersin İdman Yurdu)

Gol Kralı: Serges Flavier Mbilla Etame (Adanaspor)

Yılın Genç Yeteneği: Kemal Tokak (Samsunspor)

Play-Off Yıldızı: Ahmet Kuru (Orduspor)

Yılın Yabancı Oyuncusu: Simon Terwase Zenke (Samsunspor)

Yeniden Doğanlar: Hakan Bayraktar (Samsunspor)

Jüri Özel Ödülü: Tavşanlı Linyitspor

Yılın Fair Play Ödülü: Samsunspor

Yılın Onbiri: Ahmet Şahin (Samsunspor), Erdem Özgenç (Boluspor), Kemal Tokak (Samsunspor), Joseph Baum (Mersin İdman Yurdu), Ersin Güreler (Çaykur Rizespor), Mehmet Akyüz (Tavşanlı Linyitspor), Ali Çamdalı (Orduspor), Ramzan Altıntepe (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Serges Flavier Mbilla Etame (Adanaspor), Adem Büyük (Mersin İdman Yurdu), Simon Terwase Zenke (Samsunspor)