Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 650. Tarihi Kırkpınar’da başarılı olan Kağıtsporlu güreşçileri kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli’nden yetişen güreşçilerimizin elde ettiği başarılar hepimizi gururlandırıyor.'' dedi.
    Geçtiğimiz günlerde Edirne’nin Sarayiçi mevkiinde yapılan 650. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde kürsüye çıkan Kağıtsporlu güreşçiler, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek, başarı ve mutluluklarını paylaştı.
    Başaltı’nda birinci olarak başpehlivanlığa hak kazanan Faruk Akkoyunlu, küçük boyda birinci olan Nedim Güler, turnuvanın en centilmen güreşçisi seçilen Hüseyin Çokal ile Kağıtspor yöneticisi Mehmet Akif Karaosmanoğlu, Tarihi Kırkpınar’da elde edilen başarılarla ilgili Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

    KAĞITSPOR ŞAMPİYONLAR KULÜBÜ
    Kağıtspor’un son yıllarda elde ettiği başarılarla adeta bir şampiyonlar kulübü haline geldiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, yönetici ve sporcuları kutladı.
    Amatör sporlara ve alt yapıya büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde çok kabiliyetli gençlerin bulunduğunu ve ilimizden yetişen sporcuların elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını söyledi.
    Kağıtspor yöneticisi M. Akif Karaosmanoğlu ile başarılı güreşçilerimiz de, Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerine verdiği destek ve duyduğu güven nedeniyle teşekkür etti.