TFF Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Batman Petrol spor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Şu an 19 Mayıs Semt Sahası’nda sabah-akşam olmak üzere günde çift idman yapan Kırmızı Beyazlı ekip 1 Ağustos tarihinden itibaren çalışmalarını Kocaeli Kartepe kampında sürdürecek.
    Yeni sezon hazırlarına başlayan Batman Petrol spor bir yandan da transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Teknik Direktör Hacı Güldalı nezaretinde Sabah 06’da Kros çalışması yapan Petrolspor oksijen depoluyor.
    Akşam havanın sıcak olması nedeniyle saat 18’de toplu çalışmalar ve teknik ağırlıklı idman programı uygulayan teknik heyet, futbolcuların kondisyon eksiğini gidermek için yoğun gayret sarf ediyor.
    Kocaeli Kartepe kampına kadar sporcuları hazırladıklarını söyleyen Batman Petrol spor teknik Direktörü hacı Güldalı, “Takımda sakat futbolcumuz yok. Amacımız Batman’ı en iyi şekilde temsil etmektir. 1 Ağustos’ta başlayacak olan Kartepe kampına kadar günde çift idmanla lige hazırlanacağız. Batman’ı en iyi şekilde temsil edecek bir kadro oluşturuyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Transfer komitemiz en iyi şekilde özlenen Petrol spor iskeletini oluşturacaktır.” dedi.