BALIKESİRSPOR'la yollarını sezon sonunda sözleşmesini tek taraflı feshederek ayıran Berkan Emir, bu gün Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde kırmızı beyazlı takım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 
Balıkesirspor'a geçtiğimiz sezonun yarı devresinde gelen, yaptığı başarılı asistleri ile dikkat çeken Berkan Emir, Balıkesirspor'un küme düşmesinden sonra sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrıldığını açıkladı. Ancak, kulübün federasyona başvuracağını açıklaması ve yapılan görüşmelerden sonra Berkan fikir değiştirdi. Önce Bolu kampına katıldı, bugün de 2 yıllık sözleşmeye imza bastı. Geçtiğimiz yıl Balıkesirspor'un şanssız bir sezon geçirdiğini hatırlatan Berkan, "Ben bireysel olarak iyi göründüm. Takım küme düşünce bunun bir anlamı olmuyor. Bir takım düşüncelerim oldu fakat sonuçta takımımla olan sözleşmemi 2 yıl daha uzattım. Ben şimdi, önümüzdeki yıl takıma nasıl katkı sağlarım bunun derdindeyim. Şu an arkadaşlarımın biraz gerisindeyim. Tek hedefim, daha çok çalışıp aradaki mesafeyi kapatarak Balıkesirspor'a bu sezon katkı sağlamak" dedi.
SEZON AÇILIŞI BURSASPOR İLE
Hazırlık karşılaşmalarında aldığı 4 galibiyet, 1 beraberlik sezon öncesi başarılı bir ekip görünümü veren Bal-Kes'ler, sezon açılışında Bursaspor ile Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı taraftarlar ücretsiz izleyecek. Balıkesirspor'un yarın Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı hazırlık maçı ise her iki teknik adamın istekleri doğrultusunda basına ve seyirciye kapalı olacak.

FOTOĞRAFLI