BEŞİKTAŞ Kulübü 2’nci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Karabük’te fahri başkanı olduğu Soğuksuspor'un futbolcularına Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmaları halinde toplam 60 bin lira para ödülü verecek.
Amatör Lig’de gruptan çıkarak play offlarda Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için şampiyonluk mücadelesi veren Soğuksuspor futbolcuları ve yönetim kurulu, Pazar günü Safranbolu Esnafspor ile oynanacak yarı final maçı öncesi akşam yemeğinde bir araya geldi. Soğuksuspor 2’nci Başkanı Murat Orhan, kulübün fahri başkanı olan Beşiktaş 2’nci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaya hak kazanılması halinde futbolcu ve teknik heyete 2’şer bin lira prim vereceğini açıkladı. Orhan, "Final maçını alın gelin alın teriniz kurumadan soyunma odanızda isminize yazılı zarf içinde paraları teslim edeceğim" dedi.
Orhan, ardından Beşiktaş 2’nci Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi cep telefonundan aradı. Cep telefonu hoparlöründen futbolculara seslenen Çebi, "Çocuklarımız kendilerine yakışanı yaparlar. Ben o ışığı kendilerinde gördüm. Ben onların bir şekilde finali alarak bu işi bitireceklerine eminim. Bu kadar uğraştık, onlar da emek verdi. İnşallah sonu hayırlı biter" diye konuştu.
Futbolcular da Çebi’ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

BD(EE/AÖ) FOTOĞRAF