Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun son derbisinde lider Galatasaray ile üçüncü sıradaki Beşiktaş Arena’da karşı karşıya geldi. 
Sarı kırmızılılar, Beşiktaş’ı Sneijder ve Yasin'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Böylece Aslan, zirvedeki yerini korudu.
İLK 11'LER
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Yasin, Burak. 

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Atınç, Opare, Necip, Atiba, Sosa, Tolgay, Kerim, Demba Ba 
Ayrıntılar geliyor...

Galatasaray, Beşiktaş'ı 11. dakikada Yasin Öztekin ve 80'de Wesley Sneijder'in attığı gollerle 2-0 yenerken; bu galibiyetin ardından puanını 76 yaptı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderliğini sürdürdü.Gazetemiz binasının bulunduğu Gaziosmanpaşa Semtinde'de Galatasaray Taraftarları şimdiden özel araçları ile Konvoy oluşturarak şampiyonluk turu attılar.

Beşiktaş Takımın slaven bilic oldukça yorgun ve üzgün olduğun gözlemlenirken kaybettiklerinin farkında gibi bir surat ifadesine sahipti.Diğer yandan Galatasaray Takımı ve Taraftarları Galibiyet ve Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu da Yaşadılar..

Galatasaray'da derbiyi izleyenlerin arasında Efsane Kaleci Faryd Mondragonda vardı. Efsane ismin maç sonunda neşeli olduğu gözlerden kaçmadı.Karşılaşmayı Hakan Balta'nın eşi ile Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Sneijder birlikte izledi.