MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum TR-Extrem Offroad Festivali nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu.
Halikarnas Motor Sporları Kulübü tarafından Çağdaş Holding ve Kule Rock City'nin ana sponsorluğunda bu yıl ilk kez organize edilen festivalde 25 kulüpten 100'ün üzerinde sporcu yıldızlar, gençler, ustalar, veteranlar, kadınlar, ATV-UTV, ATV-UTV Hobi ve prestij kategorilerinde, son derece zorlu bir parkurda düşe kalka yarıştı.
Yarışta ilk şanssızlığı Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nden Can Önder ve Harun Kaya yaşadı. Dengesini kaybederek düşen Önder çenesinden, Kaya da sol baldırından yaralandı. Sağlık görevlilerinin alana girebilmesi için yarış durdurulurken, ilk tedavileri pistte yapılan iki sporcu daha sonra ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İki sporcunun hastaneye kaldırılmasından sonra bu kez yine Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nden Mert Kökçü direksiyon hakimiyetini kaybederek düştü. Burnu bile kanamadan ayağa kalkarak yarışa devam eden Kökçü, kalan üç turda kaybettiği süreyi telafi edip yeniden liderliğe yükselirken, kazanma azmiyle seyircilerden büyük alkış aldı.
Büyük çekişmeye sahne olan festivalde tüm etaplar tamamlandıktan sonra dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verilecek.

FOTOĞRAFLI