SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta dün oynanan erteleme maçında Amed Sportif'i evinde 1-0 mağlup eden Bucaspor 73 gün sonra 3 puanla tanıştı. Son olarak 6 Aralık 2015'te Manisaspor'u aynı skorla mağlup eden sarı lacivertliler, bu galibiyetle kümede kalma umutlarını yeşertirken teknik direktör Suat Kaya, Amed Sportif karşılaşmasının kendileri için milat olduğunu söyledi. Son iki haftadır uzatma dakikalarında yedikleri gollerle galibiyeti kaçırmanın moral bozukluğu içinde sahaya çıktıklarını hatırlatan Kaya, "Galibiyet ilaç gibi geldi. Direncimiz daha da artacak" dedi.
Bir maçlarının daha eksik olduğunu hatırlatan genç teknik adam, "15'inci sıradaki Eyüpspor ile aramızdaki farkı 5 puana düşürdük. Artık seri galibiyetlere başlayacağız. Sezon sonunda ligden düşen takım biz olmayacağız" diye konuştu.
Basın Sözcüsü Sait Demir de Amed Sportif maçında futbolcularla taraftarların müthiş bir birlikteliğe imza attığını söyledi. Demir, "Taraftar harikaydı. Haftalardır hakem hataları yüzünden canımız burnumuza geldi. Yanlış kararlar nedeniyle en az 7 puanımız gitti. Tüm olumsuzluklara rağmen dimdik ayaktayız" yorumunu yaptı.