YENİ sezon hazırlıkları kapsamında cuma günü Bolu'da 12 günlük kampa girecek TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup temsilcisi Bucaspor'da teknik direktör Ahmet Yıldırım, yönetimin gözden çık rdığı sol bek Emre Özkan'ı kadroya dahil etmek istiyor.
Alacağı 310 bin TL için kulübe ihtarname gönderdiği gerekçesiyle gözden çıkarılan deneyimli oyuncunun affedilmesini yönetimden isteyen Yıldırım'ın, "Emre bizim futbolcumuz. Ben kendisini takımda görmek isterim. Sorunları bir kenara bırakıp, Emre'nin yeniden futbola dönmesini sağlayalım" dediği öğrenildi. 
Sportif Direktör Halim Karaköse, Emre'nin kampa götürülüp götürülmeyeceğinin belirsiz olduğunu söyledi. Karaköse, "Teknik direktörümüz Ahmet Yıldırım'ın bu yönde bir talebi olabilir. Ancak Başkanımız Ahmet Doğan, Emre ile son bir kez görüşecek. Oyuncumuzun takımda devam edip etmeyeceği kamptan bir gün önce netleşecek" dedi.
Karaköse, Bolu'da lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını da sözlerine ekleyerek, "İlk etap çalışmalarımız kazasız sona erdi. Takımdaki herkes kendini gösterecek, lige en hazır şekilde girecek" dedi. 

FOTOĞRAFLI