İKİNCİ Lig ekibi Bucaspor'da sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatan Erkan Taşkıran, yeni sezonda camianın yüzünü güldüreceklerini söyledi.
İki sezondur ligde düşmeme mücadelesi verdiklerini hatırlatan tecrübeli oyuncu, "Geçen sezon kaliteli bir kadromuz vardı ancak büyük çoğunluğumuz sezon başı kampına katılamadığımız için bir türlü istenen form grafiğini yakalayamadık. Bu sezon her şey farklı olacak. Bucaspor'un 2. Lig'de yer alması hepimizi üzüyor. Bu kulüpte iki şampiyonluk yaşamış bir futbolcu olarak, güzel günlerin geleceğine inanıyorum" dedi.
Geçen sezon 29 maçta 11 gol atıp kariyer rekoru kıran 32 yaşındaki Erkan, sezonun başlamasını iple çektiğini belirtirken, "Tecrübeli ve genç oyuncuların karışımından oluşan kaliteli bir kadromuz var. Verimli bir hazırlık dönemi sonrası lige iyi bir başlangıç yapıp, camiamızı mutlu etmek istiyoruz' diye konuştu. Bucaspor'un kendisi için özel bir kulüp olduğunu sözlerine ekleyen Erkan sözlerini şöyle tamamladı:
"Beni Türk futboluna Bucaspor armağan etti. Burada bazen mutlu, bazen üzüntülü günler yaşadım. Her şeye rağmen futbolu Bucaspor'da bırakmayı isterim." 

FOTOĞRAFLI