EKONOMİK sorunların gündemden düşmediği Bucaspor'da bazı futbolcuların devre arasında Futbol Federasyonu'na başvurup serbest kalma ihtimali, yönetimi kara kara düşündürürken teknik direktör Sait Karafırtınalar, U-21 takımına sarıldı.
U-21 Ligi'nde 10 maçta topladığı 21 puanla 2'nci sırada yer alan gençlerle yola devam edebileceğinin sinyallerini veren Sait Karafırtınalar, "Alt liglerde mücadele eden oyuncuları yakından takip ediyorum. U-21 ve U-19 takımlarımız çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Ligin ikinci yarısında özellikle U-21'den yararlanabilirim" dedi.
BUCA BELEDİYE BAŞKANINA SİTEM
Başkan Hüsnü Kaya ise yaşanan sorunlara rağmen hiçbir oyuncunun ayrılmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu'na sitem eden Başkan Kaya, bu konuda şunları söyledi:
"İki haftadır destek için belediye ve kaymakamlığın kapısını çalıyoruz ama kimse ilgilenmiyor. 1000 adet özel forma satışı için bürokratlardan yardım bekledik, yüzümüze dahi bakılmadı. Kendi ilçe yönetimlerimiz bize sırt çevirdi. Kaymakamımızın söylediği tek şey, (Genel kurula gidin) oldu. Biz Bucaspor için çırpınırken aldığımız yanıtlar hepimizi kahretti."
"KESİNLİKLE BIRAKACAĞIM"
Taraftarlarının olağanüstü genel kurul kararı alması için baskı yaptığı Başkan Hüsnü Kaya, en kısa sürede görevi bırakacağını belirtti. "Taraftar istedi diye böyle bir karar almam" diye Başkan Kaya, şöyle devam etti:
"Bana internet sitelerinden küfür edenler, Bucaspor için bugüne kadar ne yapmış? Taraftar taraftarlığını bilecek. Yakın zamanda görevi bırakacağız ama onlar istediği için değil. Yönetimin içinde yalan açıklamalarla kulübü parçalamaya çalışan isimler var. Futbolcuları kışkırtmak için yapılan açıklamalar son derece düşündürü. Bizde kimsenin parası kalmaz."
İSKENDER'E RİZE KANCASI
Bucaspor'da bu sezon attığı 9 golle krallık yarışında ilk sırada yer alan İskender Alın'ın devre arasında Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'a gideceği iddia edildi. Rize'de yayın yapan Rize Haber Ajansı'nın verdiği bilgilere göre, Çaykur Rizespor'un golcüsü Kweuke'nin Afrika Uluslar Kupası'na katılacak Kamerun Milli Takımı'na katılacağı için Çaykur Rizespor yönetimin serbest kalma ihtimali olan İskender'le görüşmelere başladığı ifade edildi.