ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, maçtan sonra alınan galibiyetten dolayı futbolcularına teşekkür ederken şunları söyledi:
"Takımıma teşekkür etmek istiyorum. Bu mücadele büyük bir mücadele. Dipten kurtarmak kolay bir şey değil. Hiçbir zaman bu mücadeleyi bırakmadılar. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Seyircilerimize de ayrı teşekkür ediyorum, bizi desteklediler. Böyle olmalıyız. Birlik olmalıyız. Bu şekilde kurtarırız. Karşılaşmada zaman zaman iyi zaman zaman kötüde oynadık. Ama sonuç önemliydi. Lua Lua çok iyiydi. Lua Lua kalitesi beli bir oyuncu. Daha eksikleri var. Sakatlıktan geldi. Önemli bir oyuncumuz. Kısa da olsa ondan yararlanmaya çalışıyoruz." 
Çaykur Rizesporlu Oboabona, sahalarında kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Galibiyete Torku Konyaspor’dan daha fazla ihtiyacımız vardı ve aldık. Çok iyi oldu” dedi.
Deniz ise, "Bu sonuç çok güzel oldu. 6 puanlık bir maçtı. Bu maçı kazanarak biraz daha rahatladık. Şimdi önümüzde ki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı. 
MESUT BAKKAL: "BU MAÇI UNUTMAK GEREKİR"
Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal ise sezon içerisinde zaman zaman anlamakta zorlandığı maçlar oynadıklarını belirtti, "Hiç bir şey anlamadan keyif almadan yenildiğimiz bir maç. Çaykur Rizespor'u kutluyorum. Gekas'ın direkten dönen topu sonrası yan toptan gol yedik. İkinci yarı atak gibi görünsek de iyi değildik. Rakibimiz hatalarımızdan yararlandı. Böyle hatalar affedilmiyor. Bu maçı unutup diğer maça bakmamız gerekir. Bir an önce önümüzdeki maça konsantre olmalıyız. Bunun için çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.
Ömer Ali Şahiner ise her iki takım için de kritik maç olduğunu vurguladı, "Maç heyecansız başladı. Herkes uyudu, taraftar, futbolcular hepimiz adeta uyuduk" ifadelerini kullandı. Recep Aydın da en az bir puan düşüncesi ile Rize'ye geldiklerini ama puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

MK(TM/AÖ)