Muhammet KAÇAR/RİZE,()– ÇAYKUR Rizespor'da, Kasımpaşa deplasmanı öncesi sakat olan Murat'ın dışında eksik oyuncu bulunmaması teknik heyeti sevindirdi.
Ligde geçen hafta İstanbul Başakşehir maçına 4 sakat oyuncusu ve ülkelerinin milli takımlarına giden 5 oyuncusundan yoksun kadro ile çıkan yeşil mavililerde artık bu sorun aşıldı. Çaykur Rizespor, Kasımpaşa deplasmanına ülkelerinden dönen oyuncuların yanı sıra Murat'ın dışında sakatlıkları düzelen futbolcularla hazırlandı. Son haftalarda üst üste gelen sakatlıklar ve cezalar nedeniyle kadro sıkıntısı yaşan Çaykur Rizespor' da sakatların çoğunun iyileşip dönmesi teknik kadroyu mutlu etti.
ÖZDİLEK: YOĞUN BİR PERİYODA GİRİYORUZ
Teknik direktör Mehmet Özdilek, sadece Murat'ın sakat olduğunu belirterek "Kağan tam olarak çalışmalara başladı. Eksikleri var ama en azından sakatlıktan kurtuldu. Ümit ve Sercan takımla çalışıyor ve her geçen gün iyiye gidiyorlar. Bu oldukça sevindirici. Kasımpaşa maçıyla birlikte ligde ve kupada yoğun bir periyoda gireceğiz. Oyuncuların ciddi anlamda hazır olmaları gerekiyor. Bunun için de yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.
KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARI
Çaykur Rizespor Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda ağırlıklı olarak hız ve çabukluk çalışması yapıldı. Antrenmana sakat olan Murat katılmadı. Yeşil mavililer Cuma sabahı İstanbul’a hareket edecek.

FOTOĞRAFLI