Muhammet KAÇAR/RİZE, ()– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’un kanat oyuncusu Orhan Ovacıklı, deplasmanda aldıkları Kayserispor galibiyetini taçlandırmak için Torku Konyaspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
Ligde uzun bir aradan sonra Kayserispor maçında forma şansı bulduğunu ifade eden Orhan, görevini başarı ile yerine getirdiğine inandığını belirterek, "Defansın sağında Koray görev yapıyordu ve iyi oynuyordu. Kayserispor maçında hocamız bana görev verdi. Bende maçta elimden geleni yaptım. Başarılı olmuşsam ne mutlu bana" dedi.
"ÇOK ZOR BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ"
Kayseri'de rahat bir futbol oynayıp önemli bir galibiyet aldıklarını ancak henüz işlerinin bitmediğini ifade eden Orhan, "Önümüzde 5 maç var ve ligin alt sıralarında bulunan takımlar arasında puanlar birbirine çok yakın. Bir galibiyet alan yukarılara çıkıyor, yenilen ise aşağıya düşüyor. Bunun bilincindeyiz. Ligde bir puan üste bulunan Torku Konyaspor ile çok zor bir maç oynayacağız. Ligin ikinci yarısında kendi sahamızda tek galibiyetimiz var. Arkadaşlarım iç sahada üzerlerinde baskı oluştuğunu söylüyor. Sahamızda çok zor maçlar oynadık. Bunların hiç biri kolay değildi. Taraftarımız bizden sonuç almamazı, her şeyi en iyi şekilde yapmamızı istiyor. Bizde öyle istiyoruz ama karşımızda bir rakip olduğunu unutmamalıyız. Bizim taraftarımızdan isteğimiz maçın başından sonuna kadar destek vermeleri. Bunu yaparlarsa Torku Konyaspor maçın da şansızlığımızı kıracağız" diye konuştu.
NEŞELİ İDMAN
Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesislerinde Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Görkem Gök katılmadı. Futbolcuları ile tek tek ilgilenen Tütüneker'in neşeli hali dikkat çekti. Yeşil mavililer antrenmanda koşu ve 5'e 2 top çalışmasının ardından Torku Konyaspor karşılaşmasının provası için çift kale maç oynadı. Futbolcuların istekli olması dikkat çekti.

MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF