Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Bucaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.
Sarı-kırmızılı takıma 3 puanı getiren tek golü 77. dakikada Culio kaydetti. Galatasaray, bu galibiyetle Türk Telekom Arena Stadı'nda oynadığı 3. maçından da galibiyetle ayrılmış oldu. Galatasaray, puanını 32 yaparak 8. sıraya yükseldi. Bucaspor ise 18 puanla 15. sırada kaldı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Bucaspor ile yapılan maçta ilk yarı yavaş oynadıklarını belirterek, "Devre arasında oyuncularla konuştum, daha hızlı olup maçı kazandık" dedi. 
Hagi, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, zor bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Cesur oynayacaklarını biliyordum. İyi bir galibiyet almışlardı. Birinci devre yavaş oynadık. Ama ondan sonra devre arasında takımdaki oyuncularla konuştum, bunu aynen uyguladılar. Oyunu hızlandırdılar, daha tempolu oynadık. Oyun taktiğini ve organizasyonunu iyi uyguladılar ve sonuçta galibiyeti elde ettik. İkinci yarıdan memnunum. İlk yarıda da hızlı oynamalarını söylemiştim ama bunu yapamadılar" diye konuştu.