Teşvik iddiaları üzerine önceki gün oyuncuları saha ortasında toplayan başkan Ferudun Tankut, "Burası emeğin kenti. Çirkinliğe bulaşanın futbol hayatını bitiririm" uyarısı yaptı.

Türk Futbolu adeta yangın yeri... Böylesine gergin geçen şampiyonluk yarışında belki de en büyük sıkıntıyı, Fenerbahçe ya da Trabzonspor ile karşılaşacak takımlar yaşıyor...

Habertürk'ün haberine göre son 3 haftada iki takımla da maçı olan Kardemir Karabükspor ise şu an adeta ateş altında. Sezonun flaş ekiplerinden olan Kırmızı-Mavililer'de ilk olarak Emenike'nin sakatlığı Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

ŞAHİN'İN AÇIKLAMALARI ORTAMI İYİCE GERDİ


Nijeryalı'nın F.Bahçe maçına yetişip yetişmeyeceği konusunda belirsizlik sürerken, Deumi'nin özel işleri nedeniyle gittiği İstanbul'da görüntülenmesi de tartışılmıştı. Bu iki gelişmenin ardından son olarak Karabükspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Şahin'in, "Bu sene Trabzonspor'un ipi en önde göğüslemesini arzu ediyorum. Karabükspor, herhalde oynayacağı oyun ile şampiyonu belli edecek diye düşünüyorum" açıklamasını yapması, gözleri bir kez daha Karabük'e çevirdi.

YUMRUĞUNU MASAYA VURDU

Gün geçtikte gerilen kentte bardağı taşıran son damla 'teşvik primi' iddiaları oldu. Yaşananlar sonrası adeta 'sabrı taşan' Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, önceki gün yapılan antrenman öncesi masaya yumruğunu vurdu.

'TAHAMMÜLÜM YOK'


İdman başlamadan önce oyuncuları saha ortasında toplayan Tankut, "Böyle bir iddiayı duymaya bile tahammül edemem. Haberiniz olsun. Kime böyle bir teklif gelirse, mutlaka bize bilgi verecek. Karabük emeğin kenti. Böyle bir çirkinliğin içinde adımızın geçmesine tahammülüm yok. Çirkinliğe bulaşan kesinlikle cezasız kalmaz. Böyle bir işe bulaşanın futbol hayatını bitiririm" ifadelerini kullandı.