Bonservis bedelinin yanı sıra futbolcunun kendisine de haftada 340 bin Euro önerilecek.

Real Madrid,  Ronaldo’yu satmayı kabul ederse Manchester City’nin kasasından bu transfer için toplam 258 milyon Euro çıkacak.

CRISTIANO Ronaldo Ada’ya geri mi dönüyor?


Bu müthiş iddiayı ortaya atan İngiliz “The Sun” gazetesi, Manchester City’nin Real Madrid ile Ronaldo’nun transferi için görüşmelere başladığını yazdı. İngiliz kulübünün sahibi Şeyh Mansur’un 26 yaşındaki Portekizli yıldızı almak için kesenin ağzını sonuna dek açtığı belirtildi. İngiltere’de bu sezon 35 yıl aradan sonra FA Cup’ı kazanan ve önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için avantaj yakalayan Mr.City’nin gelecek yılki hedefinin bu kupayı kazanmak olduğu ifade edildi. Bunun için de İspanyol kulübüne Ronaldo için 180 milyon Euro’luk (150 milyon Sterlin) bir teklifte bulunulduğu öğrenildi. Gazetenin iddiasına göre M. City Ronaldo’ya haftalık 300 bin Sterlin (340 bin Euro) ödemeyi vaat ediyor. Portekizli yıldızla beş yıllık sözleşme imzalamak isteyen İngiliz kulübüne Ronaldo’nun beş yıllık maliyeti, toplam 228 milyon Sterlin (258 milyon Euro) olacak. En önemli sorunun ise Real Madrid kulübünün bu futbolcuyu kesinlikle satmak istememesi olduğu söyleniyor.

Ronaldo şu anda Messi ile birlikte dünyanın en fazla kazanan futbolcusu durumunda bulunuyor (Yıllık 10 milyon Euro). Bu sezon 38 gol attı. Son hafta Almeira karşısında atacağı bir golle İspanya lig tarihinde en fazla gol atan futbolcu unvanını tek başına ele geçirecek.