PTT 1'inci Ligi'nde alt sıralardaki rakiplerinden 1461 Trabzon'u 4-1 mağlup ederek sezonun en farklı galibiyetini alıp düşme hattından çıkmak için umutlanan Denizlispor, aynı zamanda büyük moral kazandı.
Son sırada bulunurken aldığı galibiyetle 1461 Trabzon ve Karşıyaka'nın üzerine çıkan Denizlispor, ilk yarının son haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı da kazanıp düze çıkmanın hesaplarını yapıyor.
Göreve geldikten sonra takımına ivme kazandıran teknik sorumlu Ali Yalçın, şunları söyledi:
"1461 Trabzon maçında sezonun en iyi futbolunu oynadık. Sürekli ayağa pas yaptık. Çok üretkendik. Futbolcularımı yürekten kutluyorum. Bu takımın düşeceğine asla inanmıyoruz. Bana göre şu anda ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden biri Denizlispor'dur."
Ali  Yalçın, gelecek hafta yönetime transferlerle ilgili rapor vereceğini açıklayıp 2-3 nokta takviye yapacaklarını belirtti.
ANMAR AYIRILIYOR
Denizlispor'da sezon başında transfer edilmesineb rağmen bekleneni veremeyen Anmar Al Mubaraki'yle yollar devre arasında ayrılacak. Bu sezon 7 maçta şans bulan Anmar, son 1461 Trabzon mücadelesinde kadroya alınmadı. Oynadığı 11 maçta skor üretemeyen Brezilyalı Leozinho de için henüz karar verilmedi. Brezilyalılardan Leandrinho ise 15 maçta 9 golle yeşil siyahlıları sırtlayan isimlerin başında geliyor.