Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ,()-

BÜLENT 200 DEFA FORMA GİYDİ
EV sahibi Denizlispor'un kaptanı Bülent Ertuğrul, Bucaspor derbisinde yeşil siyahlı formayı 200'üncü kez giyip, bu gururu yaşayan 5'inci futbolcu olarak kulüp tarihine geçti. Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, günün anısına tecrübeli futbolcuya maçtan önce bir plaket verdi. Bu mutlu gününde çocukları Emir, Enes ve Misline tecrübeli futbolcuyu yalnız bırakmazken, tribünler "Büyük Kaptan" tezahüratı ile inledi.
ÜÇ DEĞİŞİKLİK
Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, geçen haftaki Altınordu derbisinin kadrosunda üç önemli değişiklik yaptı. Yasin, Ferhat ve Batuhan'ı kulübeye çeken genç teknik adam, yeni transferlerden Erkan Taşkıran, Emin Aladağ ve geçen hafta 15 dakika oynattığı Jebrin'i ilk 11'de sahaya sürdü. Akhisar Belediyespor'dan Buca'ya dönen Erkan, 479 gün sonra sarı lacivertli formaya kavuştu.
TEK DEĞİŞİKLİK
Denizlispor'da hafta içinde antrenmanda kasıklarından sakatlanan Bulgar futbolcu Tsevetan Genkov 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Özcan Bizati, Adana Demirspor deplasmanında sahaya sürdüğü 11'de ise tek değişiklik yaptı. Genç Fatih'i yedek soyunduran tecrübeli çalıştırıcı, deniyimli golcü Emrah Bozkurt'a ilk 11'de forma verdi.
KAŞKOL VERDİ
Karşılaşma öncesi futbol sahalarında görmeye hasret kaldığımız sahneler yaşandı. İki takımın futbolcuları taraftarların çağrısı üzerine el ele tribünleri selamlarken, Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıglu'na sarı lacivertli kaşkol armağan etti.
BOŞ TRİBÜNLER
Pek çok kulüp gibi Denizlispor da Passolig yüzünden Bucaspor derbisini boş tribünler önünde oynadı. Müsabakayı yaklaşık 1000 Denizlili futbolsever izlerken, İzmir'den gelen 100 kadar Bucasporlu taraftar da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi. Bu arada stada girişlerde turnikelerde yaşanan yığılma yüzünden futbolseverler büyük sıkıntı yaşadı.