Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ın atandığı gün açılmasını çok istediğini söylediği yüzme kursu için çalışmalar sürerken Düzceliler yüzme kursuna büyük ilgi gösteriyor.
    Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bu sene ilk defa açılan yüzme kursuna büyük ilgi gösteriliyor. Yüzme Antrenörü Tuğçe Arslan yüzme kursuna katılacak olan isimleri kaydetmeye başladı. Kursa yoğun talep olmasından dolayı ön kayıt almaya başlayan Yüzme Antrenörü Tuğçe Arslan, velilerle ve kursiyerle toplantılar yaparak yüzme kursu hakkında bilgiler veriyor.
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılan toplantılarda kursa katılacak olan kişilerin grupları ve saatleri belirleniyor.
    Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün açtığı yüzme kursuna her kesimden insan katılırken toplantılara gelen vatandaşlar, “Yüzme kursu daha önce Düzce’de yoktu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu kursu açması bizi çok memnun etti. Çünkü Düzce’de böyle bir ihtiyaç vardı. Çocuklarımızın hem iyi bir sporla uğraşması hem de yüzme öğrenmesi çok güzel olacak. Yapılan toplantılarla da her şeyi çok iyi anlıyoruz.” şeklinde konuştu.
    Öte yandan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün yüzme salonu yapıldıktan sonra yüzmeye olan ilgi daha da artacak.