ELAZIĞSPOR teknik sorumlusu Okan Buruk, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız Galatasaray’dan kazanacağımız puan ya da puanlar, bizim için çok değerli" dedi.
"HER MAÇIMIZ FİNAL"
Elazığspor Tesisleri'nde Galatasaray maçını değerlendiren Okan Buruk, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Bursaspor yenilgisinin üzüntü yarattığını söyledi. Bursaspor maçında 34 puana yükselme şansını değerlendiremediklerini belirten Okan Buruk, 1'inci dakikada yedikleri golle oyuncularının moralini bozduğunu anlatırken şöyle konuştu:
"Çok fazla hücum oyuncusuyla oynamamıza rağmen çok az pozisyona girmemiz, sonuçta mağlubiyeti getirdi. Lig zor bir maraton. Şu an 15'inci sıradayız. Biz 7 puandan buraya geldik, 2'nci yarı çok iyi bir çıkış yaptık. Bundan sonra her maç, bizim için bir final."
"SEYİRCİYLE KENETLENECEĞİZ"
Galatasaray maçında seyircileriyle kenetlenerek maçtan puanla ayrılmak istediklerini ifade eden Okan Buruk, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçı çok önemli. Rakiplerimizin aldıkları sonuçları da gördükten sonra Galatasaray’dan kazanacağımız puan ya da puanlar bizim için çok değerli. Sow'un ağrıları devam ediyor. Antrenmanın belli bölümlerinde yer alıyor ama yüzde yüz değil. Hafta sonuna kadar takip edeceğiz. İbrahim Kaş, antrenmana çıkmaya başladı. Ali'nin sakatlığı geçti. Bilica'nın belinde biraz sakatlığı var, üç dört haftadır süren bir sakatlık. Maçlarda oynuyor ama bazen antrenmanlarda dinlendiriyoruz."
SERDAR ÖZKAN KONUSU
Kadro dışı bırakılan Serdar Özkan’ın affedilip edilmeyeceği konusuna da değinen Okan Buruk, bu konuda şöyle dedi:
"Böyle bir düşüncemiz yok. Takımımızın birliği, beraberliği her şeyin üstünde. Önemli olan taraftarlarımızın takımın yanında olması, takıma destek olması. Takımın yanında olmaları gerekiyor."

ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF