Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’un golcü oyuncusu Emre Aktaş, kendisinin gol atmasından ziyade takımın galip gelmesinin çok daha önemli olduğunu kaydetti.
    Geçtiğimiz gün antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Emre Aktaş’ın hızla iyileşmesi teknik heyeti sevindiriyor. Emre’nin büyük olasılıkla cumartesi günü oynayacak karşılaşmada takımdaki yerini alması beklenirken, bugünkü antrenmana da katıldı. Sezona iyi başladıklarını ve Rizespor maçında alınan sonuca çok üzüldüğünü belirten Emre, taraftara önemli mesajlar gönderdi.
    Adanaspor’un başarılı forveti Emre Aktaş, taraftarların kendisinden gol beklediğini belirterek “Bende gol atmayı çok istiyorum. Fakat takımın 3 puan alması her şeyden önce gelir.” dedi.
    Sezona iyi başladıklarını hatırlatan Emre, “Karşıyaka galibiyetinin ardından Rizespor’a yenileceğimizi kimse beklemiyordu. Her takımın her takıma üstünlük sağlayacağı bir ligde oynuyoruz. Kişilerden çok takımın başarısı önemli. O yüzden taraftarımızdan sabır bekliyoruz.'' şeklinde konuştu.

    TARAFTAR DESTEĞİNİ İHTİYACIMIZ VAR
    Takımına faydalı olmak istediğini söyleyen genç futbolcu, “Adanaspor forması altında Süper Lig coşkusu yaşamak istiyorum. Taraftarlarımızı ve takımı çok seviyorum. Futbolcunun zaman zaman kötü performans sergileyeceği maçlar olabilir. Sahaya çıktığım zaman elimden ne geliyorsa ortaya koyarım. Giresun karşılaşmasına iyi başladım ama kaşım açılınca oyuna devam edemedim. Bu sezonda başarılı olacağıma inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
    Özellikle iç sahada taraftar desteğini önemine değinen Emre konuşmasını şöyle tamamladı:
    “Şampiyon olmak istiyorsak kendi evimizde her maçımızı kazanmalıyız. Taraftarlarımızın her maça gelerek bizleri desteklemelerini istiyoruz. Akhisar Belediyespor maçı bunun başlangıcı olsun.”