Beşiktaş Milangaz'ın antrenörü Ergin Ataman, final maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Tarihi bir anda bu takımın antrenörü olmak çok anlamlı." dedi.
    Spor Toto Türkiye Kupası'nda kupayı kazanan Beşiktaş Milangaz'da Başantrenör Ergin Ataman, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında kupanın camiaya hayırlı olmasını söyledi. Ataman, sözlerine şöyle devam etti:
    “Yıllar sonra gelen tarihi bir kupa hem de Avrupa’nın en önemli ligi olarak kabul edilen Türkiye Basketbol Ligi’nin en güçlü takımlarını geride bırakarak bu kupayı almamız bizim için son derece anlamlı. Tüm takımımı kutluyorum. Sezon boyunca az şans verdiğim fakat burada sakatlıklar nedeniyle süre alan Serhat ve Barış’ın katkısı çok büyük. Takım olmayı başarmışız. Gelenler gidenler ve planları soranlar işte buyurun size birinci kupa. Sırada da oynadığımız Avrupa kupası var. Büyük bir mutluluk. ilk kez böyle tarihi bir olayda takımın antrenörü olmak çok anlamlı. Bize destek veren başkanımıza, Demirören Grubu'na, bu sezon bize her türlü desteği veren herkese teşekkür ediyorum.”
    Beşiktaş Milangaz’ın oyuncusu Barış Hersek ise; “Zor bir turnuva oynadık. Buraya gelen herkes kupayı almak için gelmişti. Takım olarak iyi mücadele ettik. Tüm teknik ekibi ve arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok mutluyuz” diye konuştu.