Geçtiğimiz hafta deplasmanda Adanademirspor’u 3 – 1 gibi net bir skorla yenip İstanbul’a üç puanla dönen Eyüpspor’da moraller yerinde.
    Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor'un bugünkü antrenmannında Adanademirspor’a golleri atan yıldız futbolcular Ali Cansun ile Halil Çelik’in mutlulukları görülmeye değerdi. İdman öncesi maçı değerlendiren Ali Cansun Adanademirspor’a attığı golün kendisi için çok anlam ifade ettiğine değinerek şöyle konuştu:
    “Formayı giydiğim her an gol atmayı düşünüyorum. Bana verilen şansı en iyi bir şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum. Adana’da yenik duruma düşmemize rağmen benim attığım golle beraberliği yakaladık. Adana’da 20 bin kişinin önünde maçı çevirmek çok zordu ve bizde zoru başardık.''

    GOL ATMAYI ÇOK SEVİYORUM
    Yıldız futbolcu Ali Cansun, “Kendime ne zaman şans verilirse bunu en iyi şekilde değerlendirmek için çok çaba harcıyorum. Gol atmak beni de motive ediyor, Eyüpspor için güzel günler çok yakınımızda. Çankırı maçını da kazanırsak seri galibiyetlere başlamış olacağız.'' ifadesini kullandı.
    Sezonun başında Adanademirspor forması giyen ve 2. yarı Eyüpspor’a transfer olan Halil Çelik’te 5. gölüne ulaştı. Halil Çelik Eyüpspor’ayeni transfer olmasına rağmen gösterdiği üstün performansla sanki yıllardır eflatun - sarılı formayı giyiyor gibiydi. Halil Çelik attığı goller hakkında ise “Sezon başında Adanedemirspor’da aradığım huzuru bulamadım. Dolayısıyla fazla forma şansı da elime geçmedi.'' diye konuştu.

    EYÜPSPOR’DA YENİDEN DOĞDUM
    Golcü futbolcu Halil Çelik “Eyüpsor’da ilgi, alaka ve bana olan sevgi performansımın artmasına neden oldu. Takımda arkadaşlık üst seviyede. O yüzden yeni takımımda hiç yabancılık çekmedim. Şu ana kadar Fethiye maçında iki, Sarıyer maçında bir ve Adanademirspor maçında da iki gol attım.'' diyerek sözlerini şöyle tamamladı:
    ''Pozisyonlarda gol bölgelerinde olmayı çok istiyorum. Enerjimi 90 dakikaya yayarak maçın her anında olmak istiyorum. Eski takımım Adanademirspor’a 2 gol atmak beni ziyadesiyle mutlu etti.Formamın hakkını vermek için çok çalışıyorum. İnşallah sezon sonunda en kötü playof’lara kalmak istiyoruz. Allah’tan bir mani olmazsa hedeflerimize emin adımlarla gideceğiz.''