Karapınar, “Fatih Tekke takımımızda en çok görmek istediğimiz oyunculardan birisi. Onunla görüştüğümüz doğru. Bizden 10 Ocak’a kadar süre istedi. Biz bu süre içinde kendisiyle irtibatımızı sürdürüyoruz. Bize İstanbul dışında bir takımda oynaması durumunda bu takımın Konyaspor olacağını söyledi. Biz Fatih Tekke’nin sözüne güveniyoruz. İstanbul dışına çıkarsa gideceği takım Konyaspor olacak” dedi.

UTAKA YÜZDE 80 BİTTİ

Takıma katılan transferlerin kendilerine güç katacağını söyleyen Karapınar, “Biri yerli biri yabancı iki oyuncu aldık. Onlarında takıma katkı sağlayacağına inanıyorum.

İngiltere’nin Championship Takımların’dan Portsmouth Takımı’ndan Nijeryalı oyuncusu John Utaka transferi için 15 gündür uğraşıyoruz. Bu transferde yüzde 80 bitmiştir. Bizi çok uğraştıran bir süreçti. Takıma katıldığı zaman bize büyük katkı sağlayacak. Ankaragücü’nden aldığımız Barboros Bulut ve Polonya’dan transfer ettiğimiz milli kaleci Pawelek ile takım ligde iyi bir konuma gelecek.

Çok iyi bir kaleci aldığımızı düşünüyorum. Polonya’dan her zaman iyi kaleci çıkar. Takip ettiğimiz bir kaleciydi. Pawelek’i takıma kazandırmak bizim açımızdan başarıdır. Kendisi Antalya kampına katıldı ve Çalışmalara başladı. Tam bir profesyonel. Transfer çalışmalarımız hızla devam ediyor. Utaka transferi netleştiği zaman almak istediğimiz diğer yabancı oyuncu transferlerine de çabukluk kazandıracağız” diye konuştu.

İKİNCİ YARI BOMBA GİBİ BİR KONYASPOR İZLETECEĞİZ

Antalya kampınıda değerlendiren Karapınar, “Kampımız çok moralli geçiyor. Oyuncularımız çok istekli. Yeni oyuncular takıma uyum sağladı. İkinci yarı taraftarımıza bomba gibi bir Konyaspor izleteceğiz. İkinci yarı herşey güzel olacak. İlk yarıda yaptığımız hataları telafi edeceğiz. Oyuncularımız hırsla çalışıyor” diye konuştu.

Bahattin Karapınar, Pawelek transferinden sonra kaleci sayısının dörde çıktığını önümüzdeki günlerde teknik ekibin raporu doğrultusunda bir kaleciyle yollarını ayıracaklarını da sözlerine ekledi.