Galatasaray'da yeni transfer Johan Elmander’e partner arayışları tüm hızıyla sürüyor.. Bayern Münih’in Alman golcüsü Miroslav Klose’yi İtalya’nın Lazio ekibine kaptıran sarı-kırmızılılar, Chelsea’nin Fildişi Sahilli süper yıldızı Didier Drogba için de umudunu koruyor.. Ancak Chelsea’nin bu oyuncuyu bırakmak istememesi nedeniyle şansı bir hayli azaldı.

21 GOL, 3 ASİSTİ VAR

FAKAT tüm bunların dışında bir gerçek var ki; o da teknik direktör Fatih Terim’in istediği isim... G.Saray’ın İmparatoru, Sevilla’nın Mali’li golcüsü Frederick Kanoute’yi kadrosunda görmek istiyor.. 1.92 boyunda ve 33 yaşında olan tecrübeli santrfor 2005 yılından bu yana İspanyol ekibinin formasını giyiyor.. Daha önce İngiltere’de Tottenham Hotspur ve West Ham United’da da oynayan Kanoute, Fransa’da da Lyon için ter dökmüştü..

GERİDE kalan sezonda Sevilla formasını 41 kez giyen ve 21 gol atıp, 3 de asist yapan Kanoute’nin sözleşmesi 2012 yılında sona erecek.. İspanyol kulübü Fransız vatandaşlığı da olan deneyimli santrfor için 2-2.5 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli talep ediyor.. Kanoute ise yıllık 3 milyon Euro istiyor..

EVİNE DÖNEN SAMBACI!

ÖTE yandan G.Saray’ın listesinde Kanoute ile benzer özellikler taşıyan bir başka isim daha var.. O da bu oyuncunun eski partneri Luis Fabiano.. Brezilya Milli Takımı’nın da formasını yıllardır giyen Fabiano için de girişimlerini sürdüren sarı-kırmızılılar geçen sezon ortasında beklenmedik bir şekilde 7.6 milyon Euro’ya Sao Paulo’ya transfer olup, ülkesine dönen Sambacı yıldızlar arasına girmişti.. 30 yaşında ve 1.83 boyunda olan Fabiano’nun 2015 yılına kadar sözleşmesi var.

Muntari ve Bosingwa’yı da istiyor

FORVETE Frederick Kanoute’yi isteyen Fatih Terim’in orta saha ve defans için de belirlediği isimler belli.. Tecrübeli teknik adam, orta sahayı Inter’in Ganalı yıldızı Sulley Ali Munteri’ye emanet etmek istiyor.. Chelsea’de forma giyen Portekizli oyuncu Jose Bosingwa’nın da alınmasını isteyen İmparator, 28 yaşındaki futbolcuyu da hem sağ bek hem de stoper olarak düşünüyor..