Fenerbahçeli futbolcular, Arena'da Galatasaray'ı yenen ilk takım olarak tarihe geçmenin planlarını yaparken, Sarı-lacivertli yönetim de kolları sıvadı.
 
Fenerbahçe yönetimi, ligin ikinci yarısında her maça önemine göre ayrı bir galibiyet primi belirledi. Örneğin, Antalya maçında 100 bin dolar, Kayseri maçında 300 bin dolar olan prim, Beşiktaş ve Trabzonspor zaferlerinde bir milyon dolara kadar yükseldi.
 
Sarı-Lacivertli yönetim, hem şampiyonluk hem de prestij açısından sezonun en önemli karşılaşmalarından biri olan Galatasaray derbisi içinse futbolcularına dudak uçuklatan bir prim vaat etti.
 
Fenerbahçe cuma akşamı derbiden galip ayrılırsa futbolcuların hesabına toplam 1.5 milyon dolar yatacak. Her futbolcu ortalama 75 bin doların sahibi olacak. Fenerbahçe yönetiminin galibiyet halinde Galatasaray maçının her dakikası için vereceği prim miktarı ise yaklaşık 17 bin dolar olacak.
G.SARAY ÖZEL PRİM VERMEYECEK
Sarı-lacivertli futbolcular, 'Galatasaray derbisine motive olmak için prime gerek yok. Ama yönetimin bu cömertliğini de karşılıksız bırakmayacağız' diyor.
 
Galatasaray cephesinde ise derbiye özel prim yok. Yerli futbolcular, yönetici Murat Yalçındağ ile toplantı yaptı. Sarı-kırmızılılar, Yalçındağ'a 'Fenerbahçe derbisi onur maçımız. Eğer derbiyi kaybedersek istediğiniz kadar para cezası kesebilirsiniz. Hatta alacaklarımızı bile vermeyin' dedi.