Serhan Türk, İstanbul-

Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde satışa çıkan yeni sezon formaları, bugün saat 10.30'da başlayan etkinlikle Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton Fenerium Mağazası'nda futbolcular tarafından imzalandı.

Kaptan Emre Belözoğlu, yeni transfer Diego Ribas, Caner ve Sow'un katıldığı imza töreni öncesinde Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton Fenerium Mağazası önünde formalarını imzalatmak için erken saatlerde gelen taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdu.

"En büyük sponsorumuz taraftarlarımız" sloganıyla yola çıkılan ve 2014-2015 sezonu öncesi taraftarlarla buluşan sarı-lacivertli futbolcular formalarını imzalatmaya gelen taraftarlarla keyifli anlar yaşadı.

"BÖYLE TARAFTARLARLA OLMAK GERÇEKTEN BÜYÜK KEYİF VERİYOR"

İmza etkinliğinin ardından açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli takımın yeni transferi Diego Ribas " Ben Fenerbahçe taraftarının ne kadar harika bir taraftar olduğunu zaten şu ana kadar görme fırsatı buldum. Bir kamp sürecini geride bıraktık, bu gün de taraftarlarımızla beraberiz. Böyle taraftarlarla olmak gerçekten büyük keyif veriyor bana. Bütün bir yıl boyunca bu tür taraftarların önünde oynayacak olmak benim için gerçekten harika bir duygu. Taraftarlarımızı mutlu edebilmek için her türlü şeyi yapacağız sezon sonuna kadar" şekline konuştu.

İmza etkinliğinde konuşan Sow, "Bu gün taraftarlarımızı mutlu edebilmek onlarla güzel bir gün geçirebilmek için buradayız. Bu gün aynı zamanda Ramazan Bayramı ve böyle bir zamanda onlarla birlikte olmak bizim için çok büyük bir mutluluk kaynağı" ifadelerini kullanırken, başarılı oyuncu Caner ise, "Kulübümüz sponsor almadı formamıza İnşallah taraftarımızdan da büyük yardım bekliyoruz. Burada olmaktan da çok mutluyuz" dedi

"EN SIKINTILI DÖNEMLERİMİZİ TARAFTARLARIMIZLA AŞTIK"

Sarı-lacivertli takımın başarılı kaptanı Emre Belözoğlu ise, en büyük destekçilerinin ve en sıkıntılı dönemleri taraftarlarla aştıklarını ifade ederek, "Öncelikle dışarıya gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. En büyük desteğimiz yıllardan beri onlar. En sıkıntılı dönemlerimizi bile onlarla aştık. Çok teşekkür ediyorum. Biz da onların isteklerini kırmamaya çalışıyoruz. İnşallah geçen sene yakalamış olduğumuz başarıyı tekrarlarız ve onların bizden isteklerini bir daha yerine getirmiş oluruz. Buraya gelip saatlerce bekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Geçen sereden çok oturmuş bir takımımız var bu sene de doğru bir transfer yapıldığını düşünüyorum. Diego gibi kaliteli bir oyuncu katıldı aramıza onunla beraber güçlendik. İnşallah çok daha güzel günler bizi bekliyordur diye ümit ediyorum" dedi.