Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Lider Trabzonspor'un puan kaybetiği hafta Sarı-Lacviertli ekip kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.
Mücadelenin 41. dakikasında Gökhan Gönül, attığı harika golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Atılan bu gol sonrası ise Sarı-Lacivertli futbolcular teknik direktör Aykut Kocaman'a koştular. Yaşanan bu gol sevinci ise Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe'de, eleştirilere maruz kalan Aykut Kocaman'dan özür niteliğindeydi.
Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında ev sahibi takım, rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Tita'nın sol kanattan etkili paslarıyla sarı-lacivertili defansa zor anlar yaşatan Antalyaspor, şutlarda isabet bulamadı. İlk 15 dakikalık bölümün ardından oyunda dengeyi kuran Fenerbahçe, pozisyon bulmakta zorlandı. Sarı-lacivertliler Alex'in uzaktan şutları ile gol aradı. 
41. dakikada çalımlarla Antalyaspor ceza sahası önünde hareketlenen Gökhan Gönül aşırtma vuruşla, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, her iki ekipte son dakikalarda müthiş pozisyonlardan yararlanamadı.
Bilet fiyatlarının yüksek olması nedeniyle iki kulüp taraftarının ilgi göstermediği karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile birlikte izledi.