Sarı kırmızılılar ligden düşen rakibini 2-0 yenerek, eksi averajla bitirdiği en kötü sezonunu galibiyetle sonlandırdı. Yeni sezona yeni bir başkan ve yönetim, yeni bir teknik direktör ve yeni bir kadroyla girecek olan Galatasaray için kabus da böylece sona ermiş oldu.

GALATASARAY İŞİ ÇABUK BİTİRDİ

Galatasaray sezonun son maçına bomboş tribünler önünde çıktı. Aldığı seyircisiz oynama cezası nedeniyle sezonu sessiz bitiren Cim Bom maça iyi başladı. Galatasaray, 11. ve 15. dakikada bulduğu gollerle mücadelenin hemen başında 2 farklı üstünlük yakaladı. İlk golde Kazım'ın şık vuruşu, ikinci golde ise Aydın'ın nefis ara pası alkış aldı. Savunmada hatalar yapan Konyaspor ise hücumda hiç etkili olamadı. 2. golün ardından daha rahat bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısında da üstünlük Galatasaray'daydı. Ancak Arda'nın da oyuna girmesine rağmen sarı kırmızılılar bu üstünlüğünü gole çeviremedi.

KABUS GİBİ BİR SEZON BİTTİ


Seyredenlere keyif vermeyen mücadele Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Cim Bom böylece sezonu 14 galibiyet, 4 beraberlik, 16 mağlubiyet ve -5 averajla 46 puan alarak tamamladı. Eğer Karabükspor ve Eskişehirspor son maçlarını kazanamazlarsa sarı kırmızılılar sezonu 7. sırada bitirecek.

Küme düşmesi daha önce kesinleşen Konyaspor ise sezonu 4 galibiyet, 12 beraberlik, 17 mağlubiyet ve -21 averajla 24 puan toplayarak bitirdi. Eğer Kasımpaşa son maçını kazanamazsa Konyaspor sezonu 17. sırada tamamlayacak..