TT Arena'da oynanan maçta Galatasaray taraftarları takımlarını önemli bir destek verdi.
Sarı-Kırmızılılar ise tur atlamak için mutlak galibiyetin gerektiği maçta gol yollarında çok etkisiz kaldı. Saha içerisinde organize olmakta zorluk çeken Galatasaray Baros ile bulduğu bir iki pozisyon dışında rakip kalede etkili olamadı.
Hagi de son 20 dakikada oyuncu değişiklikleriyle skoru değiştirme yoluda hamlelerde bulunsa da bu da Galatasaray'a gol getirmedi.
0-0 sona eren maç sonunda ise Gaziantespor tur atlayan taraf oldu.
Bu sonucun ardından ise Galatasaray tek hedefi olan kupadan da elenerek gelecek sezon Avrupa'da mücadele tme hakkını mucizelere bıraktı.
SABRİ ŞOKU
Galatasaray'da maçın başında Sabri sakatlanarak oyun dışında kaldı. Rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan tecrübeli futbolcu yerini Serkan Kurtuluş'a bıraktı. Sabri maçın ikinci yarısında koltuk değnekleriyle yedek kulübesine gelerek müsabakayı buradan takip etti.
AYHAN'A BÜYÜK TEPKİ
Galatasaray taraftarları Gaziantespor karşısında etkisiz bir performans gösteren Ayhan Akman'a tepkide bulundu. Hagi tarafından ikinci yarıda oyundan alınan Ayhan da oyundan çıkarken kendisini ıslılayan taraftarlara formasını öperek cevap verdi.
İLK YARIDAN DAKİKALAR
7. dakikada Culio'nun soldan yaptığı ortada ceza sahasında iyi yükselen Kazım'ın kafa vuruşunda top üstten auta gitti.
12. dakikada Murat'ın ceza sahası hemen önünden sert şutunda, meşin yuvarlak kaleci Zapata'nın müdahalesiyle kornere çıktı.
18. dakikada Sosa'nın ceza sahası dışından şert şutunda, top yandan auta gitti.
22. dakikada Galatasaray, önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Neill'in ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Baros'un ceza sahasına girerek, karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta top kaleci Karcemarskas'tan döndü. Baros, dönen topu rövaşata ile tamamlamak isterken Karcemarskas bu kez meşin yuvarlağa sahip oldu.
35. dakikada Ayhan'ın pasıyla bir anda gol pozisyonuna giren Baros'un ceza sahasında yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, son anda araya giren Dany'e çarparak, kornere gitti.
40. dakikada Culio'nun sağdan kullandığı korner atışında ceza sahasında Servet'in yakın mesafeden vuruşunda, kaleci Karcemarskas son anda meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı.
Kalan dakikalarda önemli pozisyon olmadı ve ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı.
İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
46. dakika. 2. yarıya G.Antep başladı.
48. dakika. Gaziantepspor atağında Cenk topla birlikte ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
50. dakika. Gaziantepspor atağında Popov ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
51. dakika. Galatasaray'da Stancu sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Servet gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
 
52. dakika. Gaziantepspor atağında Popov sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu kaleci Zapata'ya kazandırdı
54. dakika. G.Antep'te zorunlu değişiklik. Sakatlanan Yalçın yerini Emre Güngör'e bıraktı.
55. dakika. G.Saray atağı sağdan etkili gelişti. Topla ceza sahasına sokulan Baros'un ayağındaki topu Dany kritik müdahale ile kornere çeldi. 
56. dakika. Galatasaray'da Stancu sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
58. dakika. Baros topla ceza sahasına topla sokulmak istedi. G.Antep defansında Dany yine kritik bir hamle topu rakibinin ayağından almayı bildi.
59. dakika. G.Antep atağı hızlı gelişti. Süratle topla ceza sahasına sokulan Sosa sağdaki Popov'u gördü. Bu oyuncunun ceza sahasına ortasını savunmanın arkasında göğsüyle önüne almak isteyen Cenk için ofsayt bayrağı kalktı.
60. dakika. Galatasaray atağında Kazım Kazım sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
61. dakika. G.Saray'da Ayhan Akman yerini Yekta'ya bıraktı. Ayhan kenara gelirken seyircinin ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Bu oyuncu tepkilere formasını çıkartıp öperek karşılık verdi.
62. dakika. Galatasaray atağında Culio sol kanattan çizgiye indi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi. Serbest atışta top G.Saraylı oyunculardan auta çıktı.
63. dakika. Galatasaray atağında Yekta sol kanattan ceza sahası içine girdi, çaprazdan ortasını yaptı Dany Baros'tan önce araya girdi..
65. dakika. Galatasaray'da orta alan önünden Culio serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, savunmadan seken topa Kazım Kazım sert vurdu ve savunmada Dany son anda müdahele ederek mutlak bir golü önledi.
66. dakika. G.Antep'te Elyasa sarı kart gördü.
67. dakika. Galatasaray atağında Neill sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
68. dakika. Galatasaray atağında Kazım Kazım sağ kanattan çizgiye indi, ön direğe ortasını yaptı ve savunmada Dany araya girerek topu kornere gönderdi.
70. dakika. Galatasaray'da Stancu sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
 
72. dakika. G.Saray rakip kalede Stancu ile etkili oldu. Ceza sahası önünde topla buluşan Stancu sert bir şut çıkartı. Top direğin dibinden auta çıktı. G.Saray adına şansız an. Hakem müdahale var dedi. Köşe atışını gösterdi. Üst üste kullanılan 3 köşe atışından sonuç gelmedi.
 
74. dakika. G.Saray'da Serkan Kurtuluş rakibini arkadan çekip indirince sarı kartı gördü.
75. dakika. G.Saray atağında Serkan Kurtuluş ceza sahası dışından kaleyi denedi. Meşin yuvarlak farklı şekilde üstten auta çıktı.
77. dakika. Galatasaray atağında Kazım Kazım sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Karcemarskas çıkarak Baros'un üzerinden topun sahibi oldu
78. dakika. G.Antep atağında Wagner ceza sahası dışından kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.
79. dakika. G.Saray'da Culio yerini Pino'ya bıraktı.
 
87. dakika. Gaziantepspor atağında
G.Saray'da rakibini faul ile indiren Lucas Neill sarı kart gördü.
90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. 5 dakika uzatma oynanacak.
90+1. dakika. G.Saray gole Servet ile yaklaştı. Soldan Yekta ceza sahasına ortasını yaptı. Servet kale sahası üzerinden kafayı vurdu. Top üst direkten sekerek auta çıktı.
GALATASARAY- GAZİANTEPSPOR: 0-0
Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Baki Tuncay Akkın, Bahattin Duran
Galatasaray: Zapata, Sabri (Dk. 18 Serkan), Cana, Servet, Çağlar, Ayhan, Neill, Culio, Kazım, Baros, Stancu
Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa, Yalçın, Dany, Ivan De Souza, Sosa, Hürriyet, Murat, Popov, Wagner, Cenk
Sarı kartlar: Dk. 23 Cana, Dk. 33 Stancu (Galatasaray), Dk. 33 Cenk (Gaziantepspor)