Mustafa Akın, İstanbul-

Galatasaray yönetimi ligin bir hafta kala Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından şampiyonluğu Suada'da kutladı.

Sarı-kırmızılı takımın yeni başkanı Dursun Özbek, eski başkan Duygun Yarsuvat, teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve beraberindekiler şampiyonluğu Suada'da coşku içinde kutladı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: " I LOVE YOU HAMZA HOCA"

Abdurrahim Albayrak, "Allah'ıma şükürler olsun, camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. I love you Hamza hoca" şeklinde duygularını dile getirdi.

DURSUN ÖZBEK: "DUYGUN AĞABEY BİZE HİÇ BİR ZAMAN VEDA ETMİYOR. HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA HER ZAMAN BİZİM BAŞIMIZDA"

Sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, eski başkan Duygun Yarsuvat'ın yanına giderek şampiyonluk için tebrik ettiler. Dursun Özbek, "Helal olsun sana. Uğurlu başkanım. İyi ki varsın. Duygun ağabey bize hiç bir zaman veda etmiyor. Her zaman bizim yanımızda her zaman bizim başımızda. Çok teşekkür ediyorum. Sağ ol, var ol" ifadelerini kullandı.

HAMZA HAMZAOĞLU: "ŞAMPİYONLUK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN. 4'ÜNCÜ YILDIZ HAYIRLI OLSUN"

Hamza Hamzaoğlu ise yaptığı açıklamada, "Camiamıza hayırlı olsun. Bu güzel geceyi, kutlamaları sizlerle beraber bana yaşamayı nasip ettiği için Allah'ıma şükürler olsun. Bize güvenip bu göreve layık görenlere, sonuna kadar destek verenlere teşekkür ediyorum. Bütün takımın alınlarından öpüyorum. Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun. 4'üncü yıldız hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan Dursun Özbek, Duygun Yarsuvat'a üzerinde adının yazılı olduğu forma verdi.