Mustafa Akın, İstanbul-

Sarı-kırmızılı futbolcu Bruma, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Bruma, 25 Ağustos'ta Manisa'da oynanacak Süper Kupa maçında Fenerbahçe’ye 2 gol atmak istediğine vurgu yaptı.



Zor bir sakatlıktan çıktığını belirten Bruma, "İki senedir Süper Kupa'yı kazanan bir Galatasaray var. Pazartesi günü oynanacak maça odaklanmamız gerekiyor. En iyi şekilde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Geçen sene zor bir sakatlık geçirdim. Çok zor bir sakatlıktı. En iyi şekilde toparlandım. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Geçen ufak bir sakatlık oldu, büyük bir şey değildi. Şu anda Süper Kupa maçında oynamak için hiçbir engelim yok. Tabii ki kararı hocamız Prandelli verecek" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK AMACIM PORTEKİZ MİLLİ TAKIMI FORMASI İLE DÜNYA KUPASI'NA GİDEBİLMEK"



Daha çok sol kanatta kendisini rahat hissettiğini ifade eden Portekizli oyuncu, "Futbolcu olarak seçme şansınız yok. Her iki kanatta da oynayabilirim ama bir cevap vermem gerekirse, sol kanatta kendimi daha rahat hissediyorum. Özel hayatım ile ilgili fazla detaya girmek istemiyorum. Pazartesi günü önemli bir maça çıkacağız ve benim için özel. Dostluk sahaya kadar. Benim en büyük amaçlarımdan bir tanesi Portekiz Milli Takımı forması ile Dünya Kupası'na gidebilmek. Ama ondan önce Galatasaray ile başarılar yakalamak istiyorum" dedi.

"UMARIM FENERBAHÇE'YE 2 TANE GOL ATMA ŞANSIM OLUR"



Sarı-kırmızılı takım içerisindeki arkadaşlık ortamının iyi olduğunu belirten Bruma, "Takım için ortam, arkadaşlık bir oyuncu için önemli. Yabancı bir oyuncu için daha da önemli. Burada herkes ile ilişkim en iyi seviyede. Koray, Emre Çolak çok iyi, karakterli oyuncular. Umarım hepsi ile beraber bu sene en büyük hedefimiz olan 4. yıldıza ulaşacağız" ifadelerini kullandı.



Sarı-kırmızılı formayla en iyi şekilde hizmet etmek istediğini belirten Bruma, 25 Ağustos Pazartesi günü oynanacak olan Süper Kupa müsabakasında da Fenerbahçe'ye iki gol atmak istediğini söyledi.

2014-2015 sezonunun çok zor geçeceğini de belirten genç futbolcu, "Herkes 4. yıldız rekabetine odaklandı ama Beşiktaş iyi gözüküyor, Trabzon iyi transferler yaptı. Diğer sezonlardan belki daha da zor geçecek. Ama böyle bir ligde, böyle takımlara karşı oynamak beni motive ediyor. Söylediğim gibi zor bir sezon bizi bekliyor" dedi.

"BURADA OLMAMIN AMACI MAKSİMUM GOL VE ASİST SAYISINA ULAŞMAK"



Bir gazetecinin "Bu sene kaç gol atmayı ve asist yapmayı düşünüyorsun?" sorusuna ise, "Ne yazık ki 8 yabancının da ilk 11'de oynama şansı yok. Yapmam gereken sadece çalışmak ve sonrasında kararı hocamıza bırakmak. Ben tabii ki oynamak isterim. Her zaman sizin bölgenizde rakiplerin olması iyidir. Farklı alternatiflerin olması hepimiz için iyi. Burada olmamın amacı maksimum gol ve asist sayısına ulaşmak. Amacım atabildiğim kadar gol ve yapabildiğim kadar asist olacaktır" ifadelerini kullandı.