Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Nurullah Sağlam, sıkıntılı süreçten kurtulmaya çalışacaklarını belirtirken, Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş ise zorlu değerlendirdikleri deplasmandan 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
PTT 1'inci Lig'de sahasında konuk ettiği Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Nurullah Sağlam, karşılaşmanın ilk yarısında kazandıkları pozisyonları gole çeviremediklerini ifade ederek, "Rakibin devre başında yaptığı hamleye diğer stoperimizin sakat olması nedeniyle cevap veremedik. Oyuna aldığımız oyuncularımızın verilen görevleri yerine getirememesi ve etkili olamaması da etkili oldu. İlk maçtaki gibi bir görüntüyle karşı karşıya geldik. Sıkıntılı süreçten kurtulup daha net görüntü içinde olmak için çalışacağız" dedi.
Adanaspor'da teknik direktör Levent Eriş ise, deplasmanda aldıkları 1 puanın sevinci içerisinde olduklarını kaydederek, şöyle konuştu: "Ligin en pahalı takımlarından birinden 1 puan almak iyi. İlk devre hızlı hücumlarla rakibi rahatsız etmek istedik fakat başaramadık. Savunma anlamında başarılı olduk, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yüksek toplarla yakaladığı pozisyonlar var. Penaltıyla geriye düştük, fazla efor sarf etmek zorunda kaldık."

FOTOĞRAFLI