Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ligde hata yapanın kaybettiğini ilk haftaya galibiyetle başlamak istediklerini, fakat başaramadıklarını söyledi. Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Enginer ise, "İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık fakat oyundan kopmadık" dedi.
PTT 1'inci Lig'in ilk haftasında evinde konuk ettiği Boluspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Bülükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, birçok pozisyon yakaladıklarını fakat değerlendiremediklerini dile getirdi. İlk haftaya galibiyetle başlamak istediklerini ifade eden Sağlam, "Rakibin katı savunma yapacağını biliyorduk. Baskılı bölümlerde net pozisyonlar yakaladık, ama futbol hatayı affetmiyor. Kaptırdığımız topla golü yedik. İlk haftayı istemediğimiz 2 puan kaybıyla geçirdik. Yaptığımız hata planlarımızın dışına çıkmamıza neden oldu" dedi.
Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer de ilk ve ikinci yarı takımının farklı oynadığını söyleyerek şöyle devam etti: "İkinci yarıya daha iyi başladık ve oyunumuzu sahaya yansıttık. Buraya 3 puan için geldik, ama deplasmanda 1 puanın da iyi olduğunu düşünüyorum. Yeni yapılanmaya girdik, uyum süreci yaşıyoruz. İlerleyen hafta daha iyi olacağız."

FOTOĞRAFLI