GAZİANTEPSPOR Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyi oynadıklarını söyledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise maçın büyük bölümünde üstün olduklarını kaydetti.
ŞAHİN: İSTEDİKLERİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK
Murat Şahin, futbolcuların istediklerini ilk yarı sahaya yansıtamadıklarını vurgulayarak, ikinci yarı daha iyi oynadıklarını savundu. Şahin, ikinci yarıya ofansif kadroyla başladıklarını ifade ederek, "İkinci yarı için yaptığımız değişikliklerle daha iyi oynadık. Golü 1-0 iken bulsaydık daha iyi olurdu. Golü bulduktan sonra da sonuca gitmek için oynadık, ama olmadı. Beşiktaş'la oynadığımızın farkındaydık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Marius Stankevicius'un olmaması takımı etkiledi, takımın düzeni bozuldu" diye konuştu.
Transfer sezonununda istedikleri oyuncuları alamadıklarına da değinen Şahin, kısıtlı kadroya sahip olmalarına rağmen futbolcuların özverili oynadığını kaydetti. Şahin, "Biz oyuncularımıza güveniyoruz, aldığımız sadece bir mağlubiyet, sakatlıklar olabilir elimizde oynayacak oyuncularımız da var" dedi.
BİLİC: İYİ OYNADIK
Slaven Bilic ise maçın büyük bir bölümünde üstünlüklerini ortaya koyduklarını söyledi. Bilic, öz güveni yüksek olan iki takımın mücadelesi olduğunu ifade ettiği maçla ilgili şunları söyledi: "Gerçekten iyi maç çıkardık. Bugün, öz güveni olan iki takımın mücadelesini izledik. Gerçekten iyi oynadık. Maçın bir bölümünde değil, büyük bölümünde rakibe karşı üstün oynadık. Bende bu öz güvenle maçı yedek kulübesinden izledik. Cenk ve Traore gibi futbolcular, her maçta 1-2 tehlikeli şut atan futbolcular. Bugünde öyle oldu. Çok iyi bir takım çalışması ortaya koyduk. Herkes izin zor olan bir deplasmanı kolaylıkla geçtik."
Bilic, Cenk Tosun'un performansıyla ilgili ise şöyle konuştu: "Cenk her zaman tehdit yaratan ve alan bulduğunda koşan bir oyuncu. Bu akşam bu şekilde 3-4 pozisyon buldu. Hatta bir tanesini Tolga çok iyi çıkardı, ama savunmada Pedro ve Dany çok iyi oyun çıkardı. Cenk'i tamamen etkisiz hale getirdi."